GRIEGC | Article La Batalla de l’Ebre a través dels seus museus (Revista Ares Bélica nº84)
5890
post-template-default,single,single-post,postid-5890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Article La Batalla de l’Ebre a través dels seus museus (Revista Ares Bélica nº84)

Article La Batalla de l’Ebre a través dels seus museus (Revista Ares Bélica nº84)

El nº84 de la revista ARES BÉLICA publicada el passat mes de gener de 2022 portava a les seves pàgines un article nostre realitzat conjuntament amb l’amic i gran investigador Carlos Engel, autor de diferents publicacions de gran prestigi com a:
L’article tracta de donar a conèixer l’existència de tots els museus i centres d’interpretació dedicats o vinculats a la Batalla de l’Ebre, com ara els cinc centres d’interpretació del COMEBE; els museus privats; així com altres centres d’interpretació i museus relacionats amb la batalla més cruenta de la Guerra Civil.