Las Brigadas Mixtas del Ejército Popular de la República. Volumen II (26ª-50ª Brigada Mixta)

Las Brigadas Mixtas del Ejército Popular de la República. Volumen II (26ª-50ª Brigada Mixta)

Ha costat una mica més del que teníem pensat però per fi podem anunciar que ja tenim disponible el segon volum de la col·lecció i que porta com a títol Les Brigades Mixtes de l’Exèrcit Popular de la República. Vol. II (26a-50a Brigada Mixta).

Seguint el mateix estil del primer volum, aquest nou llibre de 294 pàgines ve a ampliar tota la informació possible relativa a les Brigades Mixtes que van de la 26a a la 50a. Per això s’ha utilitzat abundant material de diferent procedència, com són documents de l’arxiu personal de Carlos Engel, documentació de l’Arxiu General Militar d’Àvila, així com publicacions de cada Brigada Mixta de l’Hemeroteca Municipal de Madrid que complementen i enriqueixen la informació de cada Brigada Mixta.

 

 

INFORMACIÓ:

De la mateixa manera que el primer volum, el format elegit ha estat el mateix per a cada Brigada Mixta: resum del seu historial; dades de la Brigada presentades en diferents quadres (Cronologia, Enquadrament i Comandaments); biografies d’alguns dels membres; i publicacions de la Brigada. Tot això acompanyat amb fotografies i imatges a color, així com amb mapes d’operacions o posicions de les Brigades referides, amb l’objectiu de poder aportar d’una manera ordenada, senzilla i amena, el màxim d’informació de cada Brigada Mixta. Recordem que som conscients de la magnitud del projecte i dels errors que hi puguin haver, però hem intentat revisar, ordenar i resumir tota la informació existent de cada Brigada Mixta perquè l’obra sigui una referència de consulta, tant per a investigadors com per a qualsevol persona interessada en la matèria. El disseny de portada està fet per l’il·lustrador Eneko Tabernilla, amb gran experiència en aquest tipus de treballs i autor de les portades de les nostres publicacions anteriors.

ADQUISICIÓ I PREU:

Per adquirir el llibre cal posar-se en contacte al mail: griegceditorial@gmail.com, o per Whatsapp al 649229740. El preu és de 28 euros amb enviament inclòs.

L’enviament es fa a través de Correus i només a territori nacional, i triga entre uns 7-10 dies depenent del lloc d’enviament.

Al Centre d’Interpretació de la Línia del Cinca situat a Monzón (Osca), es pot adquirir aquest segon volum al preu de 22 euros. El llibre només està disponible en català. Us deixem aquí el capítol dedicat a la 41a Brigada Mixta, a veure que us sembla i així podeu fer-vos una millor idea d’aquest volum.