Editorial GRIEGC i publicació col·lecció Las Brigadas Mixtas del Ejército Popular de la República. Vol. I (1-25 Brigada Mixta)

Editorial GRIEGC i publicació col·lecció Las Brigadas Mixtas del Ejército Popular de la República. Vol. I (1-25 Brigada Mixta)

Després d’uns anys plantejant-ho, finalment hem decidit obrir la nostra pròpia línia editorial de GRIEGC. Portem molts anys de recerca, de treballs sobre el terreny, d’acumular material històric, que ha arribat el moment que es pugui publicar. Per això mateix, hem establert aquesta nova editorial amb segell GRIEGC, seguint amb el mateix nom que a poc a poc cada cop és més conegut.

Sabem que la tasca no és fàcil, però volem caracteritzar les nostres publicacions en el rigor i la professionalitat que sempre hem demostrat en els nostres treballs. La idea és publicar estudis relacionats exclusivament amb la Guerra Civil, però en aspectes molt diversos, tant com a fortificacions, batalles; així com aspectes menys coneguts.

Per començar, hem iniciat l’editorial amb una col·lecció: Les Brigades Mixtes de l’Exèrcit Popular de la República. Vol. I (1-25 Brigada Mixta). Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, on cadascun està dividit en 25 Brigades. El llibre és una versió revisada i ampliada de la famosa obra de Carlos Engel Masoliver, i on els seus autors, Carlos Engel Cellier i Adrián Cabezas Sánchez, s’han acurat perquè sigui una obra de qualitat.

 

LES BRIGADES MIXTES DE L’EXÈRCIT POPULAR DE LA REPÚBLICA

  • VOL. I (1-25 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. II (26-50 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. III (51-75 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. IV (76-100 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. V (101-125 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. VI (126-150 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. VII (151-175 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. VIII (176-200 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. IX (201-225 BRIGADA MIXTA)
  • VOL. X (226-246 BRIGADA MIXTA I BRIGADES MIXTES DEL NORD)

INFORMACIÓ:

El format triat ha estat el mateix per a cada Brigada Mixta: resum del seu historial; dades de la Brigada presentades en diferents quadres (Cronologia, Enquadrament i Comandaments); biografies d’alguns dels membres; i publicacions de la Brigada. Tot això acompanyat amb fotografies i imatges a color, amb l’objectiu de poder aportar de manera ordenada, senzilla i amena, el màxim d’informació de cada Brigada Mixta. Val a dir que som conscients de la magnitud del projecte i dels errors que hi puguin haver, però hem intentat revisar, ordenar i resumir tota la informació existent de cada Brigada Mixta perquè l’obra sigui una referència de consulta, tant per a investigadors com per a qualsevol persona interessada en la matèria. El disseny de portada està fet per l’ilustrador Eneko Tabernilla, amb gran experiència en aquest tipus de feines.

ADQUISICIÓ I PREU:

Per adquirir el llibre cal posar-se en contacte al mail: griegceditorial@gmail.com, o per Whatsapp al telèfon 649229740. El preu és de 28 euros amb enviament inclòs (22€ + 6€ enviament). L’enviament es fa a través de Correus i només a territori nacional, i triga entre uns 3-4 dies. A les possibles presentacions que es puguin fer o al Centre d’Interpretació de la Línia del Cinca situat a Monzón (Osca), es podrà adquirir a partir del 13 de maig al preu de 22 euros. De moment està confirmada la presentació que es durà a terme a la llibreria El Segle de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) el proper 18 de maig a les 19:00 hores.

El llibre només està disponible en castellà.

Us deixem aquí el capítol dedicat a la 1a Brigada Mixta, a veure que us sembla.