GRIEGC | EL POLVORÍ DE MARTÍN DEL RÍO (TEROL)
4344
post-template-default,single,single-post,postid-4344,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EL POLVORÍ DE MARTÍN DEL RÍO (TEROL)

EL POLVORÍ DE MARTÍN DEL RÍO (TEROL)

Una de les tasques que vam portar a terme al segon semestre de 2018 va ser la neteja i adequació del polvorí situat a Martín del Río (Terol). Aquest polvorí pertanyia al bàndol republicà, en concret a la zona on durant 1936 i fins la dissolució de les milícies va estar la columna Macià-Companys, posteriorment convertida en la 30ª Divisió (formada per la 131ª i la 132ª Brigada Mixta).

Aquest polvorí, excavat a la roca, tenia dos entrades, amb un passadís interior que les comunicava i amb vàries sales petites on guardar el material. Aquí us deixem unes fotos del seu estat anterior i de com va quedar després de la nostra intervenció.

ESTAT ANTERIOR

RESULTAT FINAL